Att bygga i Jönköping

Jönköping är Smålands största stad som ligger fint vid Vätterns södra kant. Det är även en stad som är ständigt växande och det sker väldigt mycket byggande i Jönköping, både när det kommer till nybygg och renovering av byggprojekt runt om i Jönköpings kommun. Det finns många företag i Jönköpings kommun som sysslar med bygg, många bra och några mindre bra. En del företag som riktar sig till privatpersoner och så finns det företag som riktar sig till företag. Andra företag så som Eklöf & Son är en byggfirma i Jönköping som riktar sig till både privatpersoner och företag.

Eklöf & Son är en byggfirma som har sitt huvudkontor i Nässjö som ligger i Jönköpings län. De jobbar med både privatpersoner och företag, på både nya projekt och med renoveringar. När det kommer till bygg Jönköping så är Eklöf & Son ett företag som har bra rykte och är pålitliga.

Eklöf & Son AB

Eklöf & Son är en ett familjeföretag som startade 1969-70 och har varit ett familjeföretag under generalisation. Det började som ett litet företag som växte och 1987 förändrades Eklöf & Son till att bli ett aktieföretag och deras officiella namn idag är Eklöf & Son AB.
Företagets vision
• Nöjda kunder
• Bra kvalitet, bra material samt att allt är miljövänligt
• Säker och bra arbetsmiljö
• Utveckla företaget för både anställda och kunder

Då företaget har en klar och tydlig plan för hur de ska jobba så är det många kunder som är återkommande. Genom att hålla bra kvalitet, ha bra material som också är miljövänliga, tillsammans med en säker och bra arbetsmiljö så känner sig både anställda och kunder trygga och det hjälper företaget att utvecklas till ett starkare och stabilare företag.