Håll fukten borta med tejp ångspärr

Med tejp ångspärr kan du se till att din isolering inte blir fuktig. När du bygger ett våtrum och ska isolera, är det viktigt att ha en ångspärr. Denna ska sitta på själva insidan av isoleringen. Skarvarna ser du till att täta med tejp ångspärr, en slags fuktspärrstejp. Kika på https://www.leifarvidsson.se/tat-byggnad/fuktsparrstejp, för att se alla olika sorter tejper! Du kan använda tejp ångspärr för fogarna, men det finns även fuktspärrstejp för andra användningsområden. 

Tänk på att din ångspärr ska bestå helt av plast och att det inte får gå hål i den, annars kommer fukten ändå att ta sig förbi. Det är därför även ska​rvarna måste tejpas med en tejp ångspärr, så att det blir helt tätt. En ångspärr garanterar att det inte kommer in fuktig luft till isoleringen. Skulle det göra det så finns risk för röta eller mögel.

Ångspärrstejp är bra att ha

Med tejp ångspärr kan du täta på ett bra och enkelt sätt. Det går att riva av tejpen, du slipper klippa. Om du vill köpa tejp ångspärr, så hittar du denna fuktspärrstejp så väl som en mängd andra bra produkter hos Leif Arvidsson AB. De har ett utbud av olika saker som lämpar sig för olika sorters byggprojekt. Det är inte bara tejp av olika slag utan även fogmassor, tätningslister, beslag, verktyg och en mängd andra bra tillbehör. 

Hantverkare och privatpersoner som har ett byggprojekt kan därmed hitta det de behöver här hos detta företag. Om du vill veta mer, så kan du se till att besöka detta företags hemsida.